Ι.Ο.Π.   -   Ιππικός Όμιλος Πορταριάς

Τιμές Παροχών


Σας επισυνάπτουμε παρακάτω αναλυτικά τις τιμές των προσφερώμενων παροχών φροντίζοντας πάντα να είναι ευέλικτα για να καλύπτουν κάθε ανάγκη και οικονομική δυνατότητα. 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 45'---15,00 €/ΑΤΟΜΟ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΑΛΟΓΟ----20.00€/ΑΤΟΜΟ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΑΛΟΓΑ---60.00€/ΑΤΟΜΟ

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ή ΞΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ---130.00€/ΑΤΟΜΟ

ΣΤΑΒΛΙΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΛΟΓΟΥ---200.00€/ΜΗΝΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 45'---25.00€

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ: Κατά τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω παροχές κι αν επιλέξετε η ενδυμασία που θα πρέπει να προτιμήσετε είναι σπορ και άνετα
ρούχα όπως επίσης παπούτσια με λίγο ή καθόλου τακούνι.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ή ακόμα προηγούμενη επαφή με άλογα. Τα συγκεκριμένα ζώα που χρησιμοποιούνται είναι πλήρως εκπαιδευμένα για να έρχονται σε επαφή με αρχάριους και παιδιά. Οι εκπαιδευτές-συνοδοί θα είναι πάντα δίπλα σας να σας κατατοπίσουν σχετικά με την επαφή σας και τη βόλτα σας με το άλογο

ΗΛΙΚΙΕΣ : Οι κατάληλλες ηλικίες κατα τις οποίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τα άλογα και να ιππεύσετε είναι άνω των 7 ετών.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Τόσο τα μαθήματα ιππασίας όσο και οι διαδρομές που πραγματοποιούνται με άλογα είναι απόλυτα ασφαλείς. Τα ιππέυσημα άλογα είναι κατάλληλα εκπαιδευμένα ενώ παράλληλα υπάρχει κατάλληλο προσωπικό αποτελούμενο από εκπαιδευτές ιππασίας που είναι δίπλα σας πεζοί καθ'όλη τη διάρκεια. . Τα άλογα πραγματοποιούν καθημερινά της ίδιες διαδρομές που τους είναι απόλυτα γνωστές ενώ παράλληλα κατα τις επιλεγμένες ειδικές διαδρομές δε συναντάμε κυκλοφορία μέσων μεταφοράς (Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες κτλ) Οι διαδρομές είναι κατάλληλες για διέλευση μόνο πεζών και αλόγων.
Για τους έμπειρους ιππείς μπορεί να αναπτυχθεί και ταχύτητα καλπασμού ενώ οι εκπαιδευτές προπορεύονται έφιπποι.


Picture